0
Komen

Hadiah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan. Page ni dibuat sebagai penghargaan kepada blogger yang telah memberi hadiah kepada Cik Suka Berangan. Di sini, aku pamerkan *bukan nak bangga atau menunjuk* hadiah yang diterima :)1.
  
Hadiah ini merupakan pemberian Cik Meera Si Gadis April . Aku dapat hadiah ni sebab menjadi pengomen terbanyak. Top three kot kalau tak silap aku. Hehe :)

2. 
     "Mengingat masa lalu dan menghadirkannya kembali dalam kehidupan kita sekarang, kemudian bersedih atas kedukaan dan kegagalan di dalamnya merupakan suatu tindakan yang boleh membunuh semangat, membunuh harapan dan menghalang orang untuk menjalani kehidupan seadanya."
"Dengan demikian, tidak ada lagi kesedihan, kedukaan dan kegagalan lain. Semuanya tidak dapat berulang dan hidup kembali, kerana ianya memang sudah tiada."
       "Orang yang berusaha kembali ke masa lalu, adalah tidak ubah seperti orang yang menggiling tepung, padahal dirinya tergiling di dalamnya."
   "Manusia sebenarnya tidak perlu melihat masa lalunya dan memalingkan wajahnya ke belakang, kerana angin akan terus berhembus ke depan, air mengalir ke depan, setiap khalifah akan berjalan ke depan. Oleh itu, janganlah menyalahi sunnah kehidupan."


Kata-kata ini merupakan komen daripada Cik KayJue untuk entry saya yang bertajuk Terbayang Masa Lalu. Kata-kata ni menarik :) Cuba fahami betul-betul. Sedikit sebanyak membantu keadaan saya pada masa ini yang sedang keliru :') Terima kasih .

3.
                                
  
Hadiah yang ini pula merupakan sumbangan ikhlas daripada Cik Kay Jue. Comel kan? Lawa~ Huhu. Suka sangat-sangat. Yang pertama tu dah letak dekat blog. Hihi. Terima kasih Cik Kay Jue :)4.
     

Hadiah ini merupakan pemberian Cik Meera Si Gadis April. Dapat sebab bagi komen terbanyak. Aku antara top 3. Huhu. Nak tahu lebih lanjut boleh KLIK SINI
Terima kasih bagi hadiah ni. Comel. Huhuhu. Suke >,<

5. 
    
Hadiah ini merupakan pemberian Adando. Kenapa dapat? Sebab menjadi pengomen bertuah. Hehe. Alhamdulillah. Rezeki. Hadiah ni dah lama dapat. Tapi baru berkesempatan update tentang hadiah ini :) Terima kasih banyak-banyak :) Nak tahu lebih lanjut? KLIK SINI

6. 


Hadiah ini merupakan pemberian Meera Si Gadis April. Huhu. Jadi pengomen terbanyak :D Sukanya ^^, Terima kasih :) 

7.
     ***COMING. InsyaAllah ^^, ***Bismillahirrahmaanirrahiiim. Ya Allah, jadikanlah kami dan keluarga kami orang-orang yang mendirikan solat dan memelihara solat. Aaamiin

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...